top of page

Fauteuil Bouwhuis

Client: Movani

Year: 2015

 

Fauteuil Bouwhuis, eigenzinnig in vormgeving, techniek en kleur 

Eigenzinnig in vormgeving 
Bij het ontwerp van fauteuil Bouwhuis heb ik me laten inspireren door de Bauhaus periode uit begin vorige eeuw met zijn ontwerpen in enkele lijnen en bijna sobere vormgeving: strak, eenvoudig en zeer functioneel. Verschillende materialen die tot dusver nooit samen werden gecombineerd in meubelen gaven aan de meubelen van Bauhaus een eigenzinnig karakter. 

Eigenzinnig in techniek 
Fauteuil Bouwhuis knipoogt weliswaar naar toen maar is geheel nieuw vormgegeven met de technische mogelijkheden van nu. Digitale buigmachines en moderne vormschuimtechnieken worden in de productie toegepast om de complexe vormen te produceren. Kijk maar naar het frame en de driedimensionale vervormingen in de stoffering van zitting en rug. Deze vormgeving en techniek is gerealiseerd door de beste meester-stoffeerders en rompbouwers. 

Eigenzinnig in kleur 
Smaken verschillen. Met Bouwhuis in prachtige combinaties kleurrijke stoffen fleurt u uw interieur op met een cocktail aan mogelijkheden. Blue Curaçao, Frozen Lychee & Mint en Wild Blueberry Mix zijn maar enkele van de vele creatieve combinaties. 
De Movani dealer kan u nog veel meer mogelijkheden voor een kleurrijk huis laten zien. Er is er altijd één bij waarin u uw eigen stijl en smaak herkent, want smaken verschillen.. gelukkig maar! 

bottom of page